Še do brezplačne dostave
Prva stran - AKCIJSKA PONUDBA
Andaluzija in skok v Gibraltar! 22.-29. marec 2020 Andaluzija in skok v Gibraltar! 22.-29. marec 2020 Andaluzija in skok v Gibraltar! 22.-29. marec 2020 Andaluzija in skok v Gibraltar! 22.-29. marec 2020 Andaluzija in skok v Gibraltar! 22.-29. marec 2020 Andaluzija in skok v Gibraltar! 22.-29. marec 2020 Andaluzija in skok v Gibraltar! 22.-29. marec 2020 Andaluzija in skok v Gibraltar! 22.-29. marec 2020

Andaluzija in skok v Gibraltar! 22.-29. marec 2020 « Nazaj

Pozor! Na voljo le še eno prosto mesto!
Andaluzija! Sončna regija na skrajnem jugu zahodu Španije. Apnenčasti vrhovi, bele vasi, spektakularni razgledi, skrite in ne prometne ceste globoko v podeželju, tapasi, okusno oljčno olje, slavno oblečeni bikoborci v gneči mesta - vse to in še več nam bo ponudila Andaluzija z mešanico evropske in arabske kulture.  
Ob 700 kilometrih kolesarjenja skozi regijo bomo ves čas potovali med turistično Ruoto del Sol (Sončna obala Španije - 300 sončnih dni na leto) in manjšimi mesti z bogato zgodovino v notranjosti. Ob popoldnevih po kolesarjenju pa bo čas tudi za tapase v katerem izmed lokalnih barov in sprehod do lokalnih znamenitosti!

  

Izdelka trenutno ni na zalogi.

Podrobnejši opis

1. dan (22.marec): Transfer v Andaluzijo
Zjutraj se bomo z organiziranim prevozom odpeljali v Benetke. Sledil bo check-in prtljage in koles (lahko si ga tudi izposodite v Malagi) in že bomo leteli proti Malagi. Po pristanku sledi organiziran prevoz do hotela, sestava koles in večerni skok v center  v eno izmed lokalnih restavracij. 

2. dan (23.marec): Zaledje Andaluzije - Ronda
Po hotelskem zajtrku bo čas za akcijo. Zapustili bomo tako imenovano sončno obalo in se odpravili proti zaledju Andaluzije. Naš cilj bo Ronda. Mesto s 35.000 prebivalci leži na samem robu pečine  in je znano predvsem po bogatem pečatu Mavrov*, ki so tu živeli v preteklosti, najstarejši ohranjeni bikoborski areni iz leta 1749 in po 120 metrov visokem mostu v katerem se je včasih nahajal zapor. 
Skupno boste prevozili 103 kilometre in 1650 višinskih metrov vzpona.
Podrobnosti trase:
(vsem tistim, ki stran spremljate preko mobilnih telefonov predlagamo, da za pomikanje nižje na strani podrsate  s prstom ob zemljevidu)* "Mavri" - muslimanska vojska sestavljena iz Berberov, severnoafriškega plemena in Arabcev, ki so leta 711 našega štetja napadli območje Španije ustvarili islamsko cesarstvo - ostanki le tega so vidni v celotni Andaluziji.

3. dan (24.marec): Naravni park Grazalema
Na sporedu bo krožna tura v osrčje naravnega parka Grazalema. Začeli bomo z razgibanim terenom vse od Ronde do vasice Zahara de la Sierra, ki velja za eno najbolj fotogeničnih belih vasic v gorovju Grazalema. Tam se bo začel vzpon na Puerto de Las Palomas. Gre 13,8km dolg vzpon s povprečnim naklonom 6%. V 826 višinskih metrih vzpona se boste povzpeli 1189 metrov nad morjem.  Za občutek - Steven Kruijswijk je leta 2018 med 4. etapo dirke Routa del Sol 2.HC potreboval za vzpon 33 minut in 55 sekund. 
Po končanem vzponu se bomo spustili v vas Grazalema, ki velja za središče istoimenskega naravnega parka. Tisti bolj utrujeni se boste lahko odpravili proti hotelu in dan izkoristili za raziskovanje Ronde (skupno 86 km), ostale pa bo čakal še en krog po nacionalnem parku z dodatnim vzponom na 1103 metrov visoki Puerto del Boyar - gre za 16,3km dolg vzpon s povprečnim naklonom 5,2% in višinsko razliko 893m. Po vzponu bo sledil ponovni obisk bele vasice Grazalema in še 15 kilometrov razgibanega terena do izhoda iz parka. Skupno bo to naneslo 126 kilometrov in 2919 metrov višinske razlike (brez skrbi, traso lahko tudi skrajšate!). 
Podrobnosti trase:
Po končanem kolesarjenju bo sledilo prosto popoldne v Rondi - sproščeno pohajkovanje po mestu, ogled lokalnih znamenitosti in večer ob tapasih. 

4. dan (25.marec): Ronda - Gibraltar
Zjutraj bomo vašo prtljago naložili v kombi, vi pa se boste s kolesi odpeljali proti Gibraltarju - majhni angleški koloniji na skrajnem jugu Iberskega polotoka. Trasa bo sicer v prvem delu precej razgibana od 60km naprej in vse do prečkanja meje z Gibraltarjem pa boste lahko kolesarili brez skrbi pred vzponi. Turo boste zaključili z vzponom na 426 metrov visoko Gibraltarsko skalo v družbi makaki opic. Po obveznem fotografiranju Gibraltarske ožine in afriške celine, ki bo na dosegu roke bo sledil spust v mestece in obvezno angleško popoldne - fish & chipps namesto tapasov in pivo namesto vina - no, ali pa samo skodelica angleškega čaja :). 
Podrobnosti trase:

5. dan (26.marec): Coffee ride - dan odmora 
Po 3 zahtevnih etapah bo napočil tudi čas za počitek. Pred nami bo 50 kilometrov obalnega kolesarjenja s 700 višinskimi metri vzpona. Prost preostanek popoldneva boste lahko izkoristili za poležavanje ob bazenu ali obisk turističnega mesta Estepona. 
Podrobnosti trase:

6. dan (27.marec): Gorska etapa!
Pred nami bo kratka, a vse prej kot lahka etapa z 90 kilometri in 3000 višinskimi metri vzpona! Zanimiv podatek je tudi, da se boste v uvodnih 22km dvignili za 1300 višinskih metrov - iz morja direktno na najvišji vrh naravnega parka Los Reales de Sierra Reales. Pokrajina bo v tem delu poti precej zelena, neokrnjena in predvsem ne prometna, kajti do ne ravno številčnih vasi zaledja v značilni beli barvi se odpravijo le redki turisti. Izjema bo mestece Juzcar, kjer bomo končali kolesarjenje. Mestece so leta 2011 za potrebe snemanja filma o risanih junakih Smrkcih pobarvali v za njih značilno modro barvo in od takrat je mestece doživelo pravi turistični preporod.   
Podrobnosti trase:

7. . dan (28.marec): Malaga!

Kolesarjenje bomo tokrat začeli kar se le da zgodaj, kajti za zadnji dan potovanja po Andaluziji se spodobi, da si ogledamo tudi glavne znamenitosti Malage! Tisti najbolj "divji" boste kolesarili od kot ponavadi - od hotela do hotela. Kdor pa bo imel željo in utrujene noge od tedna, ki bo za nami pa se bo lahko prvi del poti tudi peljal v kombiju in tako privarčeval nekaj energije za popoldansko pohajkovanje po Malagi. 
Najbolj pridni boste prevozili 118km in 1883 višinskih metrov vzpona. 
Podrobnosti trase:Po nastanitvi v hotelu bo sledilo vračilo izposojenih koles/pakiranje lastnih koles in popoldanski ogled Malage z večerjo v eni izmed lokalnih restavracij. 

8. dan (29.marec): Ljubo doma, kdor ga ima!
Zgodaj zjutraj se bomo z organiziranim prevozom odpeljali na letališče. Sledil bo povratni let v Benetke in od tam ponovno z organiziranim prevozom do Ljubljane in Celja. 

Kakšno je marčevsko vreme v Andaluziji?
Temperature marca v Andaluziji se tekom dneva gibajo okrog 20 stopinj. Ponoči se lahko v zaledju ohladi tudi na 9 stopinj, medtem ko v obalnih mestih temperatura pade malenkost manj.  V povprečju je v marcu 6 sončnih ur na dan in v tem času bomo tudi mi poskušali izpeljati vse naše ture. 
Kakšna kolesarska oblačila potrebujem?
Osnovna oprema bi bil kratek komplet dresov, rokavčki, brezrokavnik in nogavčniki. Če se bo v torbi znašel tudi kakšen dolg dres in anorak za primer dežja ne bo nič narobe.  
Kaj pa v primeru slabega vremena?
V primeru slabega vremena se vedno trudimo, da najdemo alternativo predvideni trasi. Glede na to, da se selimo iz dneva v dan skozi Andaluzijo, bomo v primeru vremena nesprejemljivega za kolesarjenje prtljago in kolesa naložili na kombi in opravili transfer v naslednji hotel.
Kaj pa če so kolesarske ture zame pretežke?
Brez skrbi, skozi celotno potovanje bo na voljo tudi spremljevalno vozilo. Tako, da lahko turo vedno skrajšate oziroma si jo olajšate na najtežjih delih poti.
Kaj je vključeno v ceno?
- transfer vas in vašega kolesa na relaciji Ljubljana - letališče Benetke - Ljubljana
- vsi kombi prevozi na destinaciji
- 7x nočitev z zajtrkom ( 1 noč 4***, 4 noči 3***, 2 noči 2**)
- okrepne postaje med kolesarjenjem
- izotonični in ostali osvežilni napitki med kolesarjenjem
- spremljevalno vozilo med kolesarjenjem
- izredni servis kolesa na terenu
- stroški organizacije potovanja
Kaj ni vključeno v ceno potovanja?
- letalska karta: 
zaradi pogostih odpovedi letov letalskih prevoznikov smo bili prisiljeni nakup letalskih kart opraviti šele ob prijavi potnikov.
V Andaluzijo (Malaga) bomo leteli z letalskim ponudnikom Ryanair dne 22.3. iz letališča Venice Treviso na letališče Malaga in se vračali iz letališča malaga na letališče Venice Treviso dne 29.3. V obe smeri leti direkten let. 
Glede na trenutno cene (3. december) se cena letalske karte z 1 malim kosom ročne prtlage + 1 kosom ročne prtljage do 10 kilogramov giblje okrog 119€ + strošek prevoza kolesa (opcijsko) 120€. 
Ob prijavi na potovanje bomo namesto vas opravili tudi nakup letalske karte, ker pa se cene dnevno spreminjajo je letalsko karto nemogoče vključiti v osnovno ceno potovanja.
Možna doplačila?
- izposoja kolesa v Andaluziji od 156€ naprej za celotno obdobje potovanja (karbonsko kolo Orbea Orca M30, oprema Shimano 105),
- zavarovanje za primer odpovedi:
     - enostavno kritje 29,7€
     - razširjeno kritje 41,3€
Podrobnosti posameznega zavarovanja lahko preberete na povezavi: 
https://www.zav-sava.si/media/store/sl-SI/Dokumenti-web/Obrazci-in-dokumenti/IDD/IPID-Kreditna/Zavarovanje-rizika-odpovedi-turisticnih-potovanj.pdf
- enoposteljna soba 249€.

Kako se prijavite?
Na samem začetku tega zapisa kliknete gumb  V KOŠARICO in po tem sledite navodilom za nakup. Po vnosu vašim podatkov in zaključku nakupa vam bomo poslali predračun. Po plačilu akontacije v višini 30% zneska potovanja vam bomo poslali še račun in prijavnico na potovanje.
Preostanek zneska je potrebno poravnati 14 dni do odhoda na potovanje. 

Lahko nam pošljete tudi email z vašimi osebnimi podatki (ime, priimek, naslov in datum rojstva - enako kot v osebnem dokumentu) na naslov klemen@natekmi.si s pripisom Prijava Andaluzija ali pa nas pokličete na 040 656 599 (Klemen). 

Vas še karkoli zanima?
Pokličite nas na 040 65659
9 ali nam pošljite sporočilo na klemen@natekmi.si in odgovorili vam bomo!

 

© natekmi športni center. Spletna trgovina Shopamine. Nastavitve piškotkovMoji podatki

Na spletni strani natekmi športni center poleg obveznih piškotkov uporabljamo še analitične in oglaševalske piškotke ter piškotke družbenih omrežji.

V kolikor s tem soglašate, vas prosimo da kliknete na gumb POTRJUJEM. Za natančen opis in nastavitev rabe posameznih piškotkov, kliknite na gumb NASTAVITVE PIŠKOTKOV.

Nastavitve piškotkov
×
Upravljanje s piškotki na spletnem mestu natekmi športni center
Obvezni piškotki

so piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani in brez njih prenos sporočil v komunikacijskem omrežju ne bi bil mogoč. Ti piškotki so prav tako potrebni, da vam v podjetju lahko ponudimo storitve, ki so na voljo na naši spletni strani. Omogočajo prijavo v uporabniški profil, izbiro jezika, strinjanje s pogoji in identifikacijo uporabnikove seje. Za njihovo uporabo nismo dolžni pridobiti soglasja.

Analitični piškotki

Ti piškotki nam pomagajo razumeti, kako naši obiskovalci uporabljajo našo spletno stran. S pomočjo njih izboljšujemo uporabniško izkušnjo in ugotavljamo zahteve in trende uporabnikov. Te piškotke uporabljamo le, če ste s tem izrecno soglašali.

Oglaševalski piškotki

Vtičniki in orodja tretjih oseb, uporabljeni kot piškotki, omogočajo delovanje funkcionalnosti, pomagajo analizirati pogostost obiskovanja in način uporabe spletnih strani. Če se z uporabo teh posameznik ne strinja, se piškotki ne bodo namestili, lahko pa se zgodi, da zato nekatere zanimive funkcije posameznega spletnega mesta ne bodo na voljo. Te piškotke uporabljamo le, če ste s tem izrecno soglašali.

Piškotki družbenih omrežij

Omogočajo zagotavljanje vsebin za objavo v socialnih omrežjih in si zabeležijo vaše odločitve, da lahko zagotavljajo bolj osebno in izboljšano uporabniško izkušnjo. Te piškotke uporabljamo le, če ste ob uporabi spletnih strani prijavljeni v uporabniški račun Twitter, Facebook oziroma Google.

1. Splošno o piškotkih 1.1. Kaj so piškotki

Piškotki so male besedilne datoteke, ki jih večina sodobnih spletnih mest shrani v naprave uporabnikov, torej oseb, ki s svojimi napravami katerimi dostopajo določene spletne strani na internetu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom uporabnika, saj lahko v brskalniku, ki ga uporabnik uporablja, hranjenje piškotkov omeji ali onemogoči.

Tudi ob obisku spletne strani in njenih podstrani, ter ob izvajanju operacij na strani, se na vaš računalnik, telefon oziroma tablica, samodejno oziroma ob vašem izrecnem soglasju namestijo določeni piškotki, preko katerih se lahko beležijo različni podatki.

1.2. Kako delujejo in zakaj jih potrebujemo?

Vsakemu obiskovalcu oziroma nakupovalcu je ob začetku vsakokratne uporabe spletne trgovine dodeljen piškotek za identifikacijo in zagotavljanje sledljivosti (t.i. "cookie"). Strežniki, ki jih podjetju nudi podizvajalec, samodejno zbirajo podatke o tem kako obiskovalci, trgovci oziroma nakupovalci uporabljajo spletno trgovino ter te podatke shranjujejo v obliki dnevnika uporabe (t.i. »activity log«). Strežniki shranjujejo informacije o uporabi spletne trgovine, statistične podatke in IP številke. Podatke o uporabi spletne trgovine s strani nakupovalcev lahko podjetje uporablja za anonimne statistične obdelave, ki služijo izboljševanju uporabniške izkušnje in za trženje izdelkov in/ali storitev preko spletne trgovine.

Posredno in ob pridobitvi soglasja, lahko spletna trgovina na napravo obiskovalca oziroma nakupovalca shrani tudi piškotke zunanjih storitev (npr. Google Analytics) ki služijo zbiranju podatkov o obiskih spletnih mestih. Glede zunanjih storitev veljajo pravilniki in splošni pogoji o obdelovanju osebnih podatkov, ki so dostopni na spodnjih povezavah.

2. Dovoljenje za uporabo piškotkov

Če so vaše nastavatitve v brskalniku s katerim obiskujete spletno mesto takšne, da sprejemajo piškotke, pomeni, da se z njihovo uporabo strinjate. V primeru, da ne želite uporabljati piškotkov na tem spletnem mestu ali jih odstaniiti, lahko postopek za to preberete spodaj. Toda odstranitev ali blokiranje piškotkov lahko rezultira v neoptimalnem delovanju tega spletnega mesta.

3. Obvezni in neobvezni piškotki ter vaše soglasje 3.1. Podjetje za uporabo obveznih piškotkov ni dolžno pridobiti vašega soglasja (obvezni piškotki):

Obvezni piškotki so piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani in brez njih prenos sporočil v komunikacijskem omrežju ne bi bil mogoč. Ti piškotki so prav tako potrebni, da vam v podjetju lahko ponudimo storitve, ki so na voljo na naši spletni strani. Omogočajo prijavo v uporabniški profil, izbiro jezika, strinjanje s pogoji in identifikacijo uporabnikove seje.

3.2. Piškotki, ki niso nujni z vidika normalnega delovanja spletne strani, in za katere smo dolžni pridobiti vaše soglasje (neobvezni piškotki):

Analitični piškotki

Ti piškotki nam pomagajo razumeti, kako naši obiskovalci uporabljajo našo spletno stran. S pomočjo njih izboljšujemo uporabniško izkušnjo in ugotavljamo zahteve in trende uporabnikov. Te piškotke uporabljamo le, če ste s tem izrecno soglašali.

Oglaševalski piškotki

Vtičniki in orodja tretjih oseb, uporabljeni kot piškotki, omogočajo delovanje funkcionalnosti, pomagajo analizirati pogostost obiskovanja in način uporabe spletnih strani. Če se z uporabo teh posameznik ne strinja, se piškotki ne bodo namestili, lahko pa se zgodi, da zato nekatere zanimive funkcije posameznega spletnega mesta ne bodo na voljo. Te piškotke uporabljamo le, če ste s tem izrecno soglašali.

Piškotki družbenih omrežij

Omogočajo zagotavljanje vsebin za objavo v socialnih omrežjih in si zabeležijo vaše odločitve, da lahko zagotavljajo bolj osebno in izboljšano uporabniško izkušnjo. Te piškotke uporabljamo le, če ste ob uporabi spletnih strani prijavljeni v uporabniški račun Twitter, Facebook oziroma Google.

5. Kako upravljati s piškotki?

S piškotki lahko upravljate s klikom na povezavo "Nastavitve piškotkov" v nogi spletne strani.

Nastavitve za piškotke pa lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.

V primeru, da želite izbrisati piškotke iz vaše naprave, vam svetujemo, da se držite opisanih postopkov, s tem pa si boste najverjetneje omejili funkcionalnost ne samo našega spletnega mesta, ampak tudi večino ostalih spletnih mest, saj je uporaba piškotkov stalnice velike večine sodobnih spletnih mest.