Makarska riviera Express! 24.-28. april 2024 - RAZPRODANO :: natekmi športni center
Še do brezplačne dostave
Makarska riviera Express! 24.-28. april 2024 - RAZPRODANO Makarska riviera Express! 24.-28. april 2024 - RAZPRODANO Makarska riviera Express! 24.-28. april 2024 - RAZPRODANO Makarska riviera Express! 24.-28. april 2024 - RAZPRODANO Makarska riviera Express! 24.-28. april 2024 - RAZPRODANO Makarska riviera Express! 24.-28. april 2024 - RAZPRODANO Makarska riviera Express! 24.-28. april 2024 - RAZPRODANO Makarska riviera Express! 24.-28. april 2024 - RAZPRODANO Makarska riviera Express! 24.-28. april 2024 - RAZPRODANO Makarska riviera Express! 24.-28. april 2024 - RAZPRODANO

Makarska riviera Express! 24.-28. april 2024 - RAZPRODANO « Nazaj

Število prijavljenih/prostih mest/max. udeležencev = 7/0/7

Morje, gore in sonce! Trije elementi, ki povezujejo Makarsko riviero in nacionalni park Biokovo v čudovito kolesarsko destinacijo za raziskovanje skritih kotičkov pred uradnim začetkom turistične sezone. 60 kilometrov minimalno prometno obremenjenega obalnega pasu, skrita stara mesta v zaledju in najvišja hrvaška cesta na 1762 metrov visoki Sveti Jure - Biokovo. 
Skozi celotno potovanje spimo v enem hotelu, kar vam bo omogočilo, da dneve izkoristite maksimalno po vašem okusu! Cel dan na kolesu? Poležavanje na bazenu? Pomladno nastavljanje sončnim žarkom na čudoviti prodnati plaži? Ja, ni napačnega odgovora - vsi trije scenariji so tokrat izvedljivi!
Ste z nami? Preberite podrobnosti potovanja spodaj.  

Leanpay logo - Informativni izračun pri nakupu na obroke
48 x15.2 €
36 x19.43 €
24 x27.91 €
12 x53.43 €
6 x104.52 €
3 x206.72 €
Hipna odobritev. Brez skritih stroškov. Možnost kartičnega plačila.
Izdelka trenutno ni na zalogi.
OutOfStock
571,00 €
571,00 €
-0%

Specifikacije

Ciljna destinacija EX-Yugoslavija

Zemljevid kolesarskega potovanja Makarska riviera Express 2024

1.dan, 24. april 2024: Transfer v Makarsko in otvoritvena tura!
Dan bomo začeli zgodaj zjutraj, ko se bomo z organiziranim prevozom z Maribora, Celja in Ljubljane odpeljali proti Makarski rivieri - natančneje do našega hotela Bluesun Hotel Alga*** v Tučepih!
Po prihodu v hotel se bomo udobno namestili in se pred večerjo odpravili na otvoritveno vožnjo kolesarskega potovanja po Makarski rivieri z okolico. Iz naše “baze” v Tučepih se bomo podali proti jugu vse do Gradcam, najbolj južne vasice na Makarski rivieri. Sledil bo postanek in povratek po isti trase nazaj do naše baze v hotelu. Skupno boste 1. dan prekolesarili 80 kilometrov in 1160 višinskih metrov vzpona. 
Sledila bo hotelska večerja in kovanje načrtov kolesarjenja za naslednje dni! 
 

Podrobnosti trase in fotografija vasice Živogošče na Makarski rivieri. 

2.dan, 25. april 2024: Skok v zaledje - Imotski, Rdeče in Modro jezero!
Hotelski zajtrk, oblačila za preobleč v spremljevalno vozilo in hop na kolo! Po nekaj uvodnih kilometrih ob morju se bomo kaj kmalu začeli vzpenjati proti nacionalnemu parku Biokovo. Na naši trasi bomo povezali dve največji mesti v notranjosti Makarske riviere - Vrgorac in Imotski.
Smerokaz za vzpon na sveti Jure bomo tokrat še ignorirali in tako bomo nadaljevali z vzpenjanjem ob čudovitih razgledih na Makarsko riviero z roba NP Biokovo. Po 16 kilometrih boste dosegli prvi vrh - Gornje Igrane, 518 metrov nad morjem in začeli se boste spuščati v zaledje proti mestu Vrgorac. Pred prihodom v mesto se boste ponovno začeli vzpenjati in tako se boste v naslednjih 18 kilometrih dvignili za 900 višinskih metrov in tako po 60 kilometrih dosegli najvišjo točko 2. dne kolesarjenja, 950 metrov nad morjem. Sledil bo spust in nekaj razgibanega terena vse do Imotskega. Tam boste naposled po 98 kilometrih in 2200 višinskih metrih vzpona kolesarjenje zaključili ob slovitem Modrem jezeru. Kolesa bomo organizatorji naložili na spremljevalno vozilo, vi se boste lahko preoblekli in izkoristili čas za občudovanje Rdečega in Modrega jezera.
Po obveznem fotografiranju in ogledu mesta Imotski bo sledila povratna vožnja s spremljevalnim vozilom do naše baze v Tučepih (50 min - 40 kilometrov).
Sledi prost preostanek popoldneva in hotelska večerja.

Podrobnosti trase kolesarjenja in pogled na Modro jezero iz zraka. 

3.dan, 26. april 2024: Bačinska jezera, mandarine in izliv reke Neretve!
Hotelski zajtrk, prtljago za preobleč v spremljevalno vozilo in novim izzivom naproti. Naše osnovno vodilo v prvih 50 kilometrih kilometrih kolesarjenja naj bo, da morate imeti morje na desni, V kolikor se morje pokaže na vaši levi strani obstaja velika verjetnost, da kolesarite v napačno smer. Po 50 kilometrih boste prispeli ob reko Neretvo kjer boste zavili z glavne ceste in ob številnih nasadih oljk, mandarin, pomaranč in vina se boste peljali skoraj vse do Hrvaško - Bosansko mejnega prehoda pri Neumu. Praktično na zadnjem ovinku boste zavili levo in strmo navzgor. Brez skrbi, razgledi vam bodo poplačali trud in kaj kmalu bo pogled na Jadransko morje za vami, odprl pa se bo pogled na jezero Kuti. Ob njem se boste peljali vse do Opuzena od koder boste po desnem robu Neretve nadaljevali vse do Rogotina, kjer bomo v “lokalni kafani” zaključili 3. dan kolesarjenja po Makarski rivieri z okolico. 
Skupno boste 3. dan prekolesarili 124 kilometrov in 1550 višinskih metrov vzpona. 
 

Podrobnosti trase in pogled na rodovitna polja ob izlivu reke Neretve. 

4.dan, 27. april 2024: S kolesom okrog Nacionalnega parka Biokovo!
Tokrat bo pred nami krožna trasa okrog NP Biokovo. Uvodnih 20 kilometrov bomo kolesarili mimo obmorskih turističnih krajev na Makarski rivieri, po prečkanju Brele pa se boste začeli vzpenjati proti prelazu Baška Voda od koder je čudovit razgled na Jadransko morje in otok Brač. Z “vrha” dobrih 300 metrov nad morjem bo sledilo le malo spusta, razgiban teren nas bo spremljal vse do kraja Zagvozd od koder se bomo začeli vzpenjati proti 715 metrov visokemu tunelu Turija. Sledil bo spust in ponovno vzpon na Gornji Igrane od koder se bomo naposled ob čudovitih razgledih na Makarsko riviero spustili do našega izhodišča v Tučepih. 
Skupno boste 4. dan prekolesarili 112 kilometrov in 1750 višinskih metrov vzpona. 
Preveč? Brez skrbi, etapo si lahko vedno olajšate, kajti spremljevalno vozilo je vedno v neposredni bližini kolesarjev/kolesark. 
Kaj bomo počeli popoldne? Popoldne lahko preživite na hotelskem bazenu ali pa se z nami odpravite na sprehod po ulicah Makarske.  

5.dan, 28. april 2024: Sveti Jure 1762 metrov nad morjem!
Najboljše smo pustili za konec - kako pa drugače! Po hotelskem zajtrku bo čas za najvišjo cesto na Hrvaškem! Praktično takoj po odhodu iz hotela se boste začeli vzpenjati in tako bo vse do 33. kilometra, ko boste prispeli do oddajnika 1762 metrov nad morjem! Razgledi bodo čudoviti, v času vzpona vas bo ob trasi čakalo tudi spremljevalno vozilo, da si boste lahko napolnili energijske rezerve. Na vrhu se boste lahko preoblekli in se spustili nazaj v dolino do hotela. 
Skupno boste 5. dan kolesarjenja po makarski rivieri z okolico prekolesarili 67 kilometrov in 1840 višinskih metrov vzpona. 
Po povratku v hotel bo sledilo hitro tuširanje in ob 14.00 uri odrinemo proti Sloveniji. 
Povratek v domovino je predviden v večernih urah.
 

Podrobnosti trase, fotografija z vrga in z vmesnega postanka na razgledni ploščadi Skywalk Biokovo. 

Kaj je vključeno v ceno?

 • organiziran povratni prevoz vas in vašega kolesa na relaciji Maribor - Celje - Ljubljana - Makarska,
 • 4x nočitev z vključenim polpenzionom (zajtrk in večerja) hotel 4**** v dvoposteljnih sobah za 2 osebi,
 • 5 dni kolesarjenja,
 • voda in izotonični napitki med kolesarjenjem,
 • sladki in slani prigrizki med kolesarjenjem,
 • spremljevalno vozilo med kolesarjenjem,
 • izredni servis kolesa med kolesarjenjem,
 • transfer prtljage med kolesarjenjem,
 • stroški organizacije in priprave potovanja.

Kje spimo?
Bluesun hotel Alga**** v Tučepih. Rezervirane imamo dvoposteljne sobe z ločenimi posteljami in z vključenim polpenzionom (zajtrk in večerja). 

Kaj ni vključeno v ceno?

 • individualni stroški posameznikov

Možna doplačila?

 • enoposteljna soba
 • strošek rizika odpovedi
 • strošek nezgodnega zavarovanja

Za podrobnosti nas pokličite ali nam pošljite elektronsko pošto na potovanja@natekmi.si. 

Kakšno je aprila vreme v Makarski in kaj bomo počeli pa v primeru slabega vremena?
Dnevne temperature so se v aprilu 2023 gibale med 17 in 24 stopinj Celzija (vreme april 2023). V primeru slabega vremena trase prilagodimo vremenski napovedi, zato obstaja možnost, da se razpored etap in trase etap med samim potovanjem prilagodi. 

Mislite, da ste premalo pripravljeni za takšno kolesarsko potovanje?
Naš osnovni odgovor na to pogosto zastavljeno vprašanje je, da ste lahko brez skrbi. V kolikor ste že kdaj odpeljali ¾ kilometrov in višinskih metrov, kot jih zajema razpisano kolesarsko potovanje vam bo tudi tokrat uspelo!
Kolesarjenje bo trasi posamezne etape je namreč osrednji dogodek dneva in zato vas ne bo nihče nikamor priganjal!
Pomemben je tudi podatek, da naše spremljevalno vozilo na sami trasi večkrat pripravi tako imenovano okrepno postajo, le ta se ponavadi pripravi na točki z najlepšimi razgledi. Tam se skupina ponovno zbere, natočijo se bidoni, z naše mizice dobrot pojest kakšen sladki ali slani prigrizek in tako se ne vede izniči razlika v fizični pripravljenosti posameznikov. 
V kolikor se vam bo vseeno zgodil slab dan na kolesu ali pa bo trasa kljub temu za vas prezahtevna si lahko vedno pomagate tako, da se del trase ali celotno etapo prepeljete v spremljevalnem vozilu!

Kako izgledajo kolesarska potovanja z NATEKMI.si?
Naša kolesarska potovanja organiziramo od točke A do Ž z vsemi vmesnimi podrobnostmi. 
Poskrbimo za naslednje detajle vsakega kolesarskega potovanja:

 • transfer do destinacije,
 • uredimo rezervacije hotel,
 • pripravimo trase kolesarjenja
 • med kolesarjenjem vam je vedno na voljo spremljevalno vozilo,
 • spremljevalno vozilo vam vedno nudi urgentni servis vas in vašega kolesa,
 • če ste mnenja, da je trasa pretežka vam ponudimo alternativno traso ali pa se v najtežjih trenutnih usedete v spremljevalno vozilo,
 • poskrbimo, da med kolesarjenjem in po njem niste lačni in žejni,
 • na koncu poskrbimo za varen povratek domov.

V kolikor se vam zdi, da smo na katerega izmed detajlov pozabili smo vam vedno dosegljivi na 040 234 246 (Klemen)

Kako se prijavite?

Na samem začetku tega zapisa kliknete gumb  V KOŠARICO in po tem sledite navodilom za nakup. Po vnosu vašim podatkov in zaključku nakupa vam bomo poslali predračun. Po plačilu akontacije v višini 30% zneska potovanja vam bomo poslali še račun in prijavnico na potovanje.
Preostanek zneska je potrebno poravnati 14 dni do odhoda na potovanje. 

Vas še karkoli zanima?

Na voljo smo vam na številki 040 234 246 (Klemen) ali po mailu: potovanja@natekmi.si.

© natekmi športni center. Spletna trgovina Shopamine. Nastavitve piškotkovMoji podatki

Na spletni strani natekmi športni center poleg obveznih piškotkov uporabljamo še analitične in oglaševalske piškotke ter piškotke družbenih omrežij.

V kolikor s tem soglašate, vas prosimo da kliknete na gumb "POTRJUJEM". Za natančen opis in nastavitev rabe posameznih piškotkov, kliknite na gumb NASTAVITVE PIŠKOTKOV.

×
Upravljanje s piškotki na spletnem mestu natekmi športni center
Obvezni piškotki

so piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani in brez njih prenos sporočil v komunikacijskem omrežju ne bi bil mogoč. Ti piškotki so prav tako potrebni, da vam v podjetju lahko ponudimo storitve, ki so na voljo na naši spletni strani. Omogočajo prijavo v uporabniški profil, izbiro jezika, strinjanje s pogoji in identifikacijo uporabnikove seje. Za njihovo uporabo nismo dolžni pridobiti soglasja.

Analitični piškotki

Ti piškotki nam pomagajo razumeti, kako naši obiskovalci uporabljajo našo spletno stran. S pomočjo njih izboljšujemo uporabniško izkušnjo in ugotavljamo zahteve in trende uporabnikov. Te piškotke uporabljamo le, če ste s tem izrecno soglašali.

Oglaševalski piškotki

Vtičniki in orodja tretjih oseb, uporabljeni kot piškotki, omogočajo delovanje funkcionalnosti, pomagajo analizirati pogostost obiskovanja in način uporabe spletnih strani. Če se z uporabo teh posameznik ne strinja, se piškotki ne bodo namestili, lahko pa se zgodi, da zato nekatere zanimive funkcije posameznega spletnega mesta ne bodo na voljo. Te piškotke uporabljamo le, če ste s tem izrecno soglašali.

Piškotki družbenih omrežij

Omogočajo zagotavljanje vsebin za objavo v socialnih omrežjih in si zabeležijo vaše odločitve, da lahko zagotavljajo bolj osebno in izboljšano uporabniško izkušnjo. Te piškotke uporabljamo le, če ste ob uporabi spletnih strani prijavljeni v uporabniški račun Twitter, Facebook oziroma Google.

1. Splošno o piškotkih 1.1. Kaj so piškotki

Piškotki so male besedilne datoteke, ki jih večina sodobnih spletnih mest shrani v naprave uporabnikov, torej oseb, ki s svojimi napravami katerimi dostopajo določene spletne strani na internetu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom uporabnika, saj lahko v brskalniku, ki ga uporabnik uporablja, hranjenje piškotkov omeji ali onemogoči.

Tudi ob obisku spletne strani in njenih podstrani, ter ob izvajanju operacij na strani, se na vaš računalnik, telefon oziroma tablica, samodejno oziroma ob vašem izrecnem soglasju namestijo določeni piškotki, preko katerih se lahko beležijo različni podatki.

1.2. Kako delujejo in zakaj jih potrebujemo?

Vsakemu obiskovalcu oziroma nakupovalcu je ob začetku vsakokratne uporabe spletne trgovine dodeljen piškotek za identifikacijo in zagotavljanje sledljivosti (t.i. "cookie"). Strežniki, ki jih podjetju nudi podizvajalec, samodejno zbirajo podatke o tem kako obiskovalci, trgovci oziroma nakupovalci uporabljajo spletno trgovino ter te podatke shranjujejo v obliki dnevnika uporabe (t.i. »activity log«). Strežniki shranjujejo informacije o uporabi spletne trgovine, statistične podatke in IP številke. Podatke o uporabi spletne trgovine s strani nakupovalcev lahko podjetje uporablja za anonimne statistične obdelave, ki služijo izboljševanju uporabniške izkušnje in za trženje izdelkov in/ali storitev preko spletne trgovine.

Posredno in ob pridobitvi soglasja, lahko spletna trgovina na napravo obiskovalca oziroma nakupovalca shrani tudi piškotke zunanjih storitev (npr. Google Analytics) ki služijo zbiranju podatkov o obiskih spletnih mestih. Glede zunanjih storitev veljajo pravilniki in splošni pogoji o obdelovanju osebnih podatkov, ki so dostopni na spodnjih povezavah.

2. Dovoljenje za uporabo piškotkov

Če so vaše nastavitve v brskalniku s katerim obiskujete spletno mesto takšne, da sprejemajo piškotke, pomeni, da se z njihovo uporabo strinjate. V primeru, da ne želite uporabljati piškotkov na tem spletnih mest ali jih odstraniti, lahko postopek za to preberete spodaj. Toda odstranitev ali blokiranje piškotkov lahko rezultira v neoptimalnem delovanju tega spletnega mesta.

3. Obvezni in neobvezni piškotki ter vaše soglasje 3.1. Podjetje za uporabo obveznih piškotkov ni dolžno pridobiti vašega soglasja (obvezni piškotki):

Obvezni piškotki so piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani in brez njih prenos sporočil v komunikacijskem omrežju ne bi bil mogoč. Ti piškotki so prav tako potrebni, da vam v podjetju lahko ponudimo storitve, ki so na voljo na naši spletni strani. Omogočajo prijavo v uporabniški profil, izbiro jezika, strinjanje s pogoji in identifikacijo uporabnikove seje.

3.2. Piškotki, ki niso nujni z vidika normalnega delovanja spletne strani, in za katere smo dolžni pridobiti vaše soglasje (neobvezni piškotki):

Analitični piškotki

Ti piškotki nam pomagajo razumeti, kako naši obiskovalci uporabljajo našo spletno stran. S pomočjo njih izboljšujemo uporabniško izkušnjo in ugotavljamo zahteve in trende uporabnikov. Te piškotke uporabljamo le, če ste s tem izrecno soglašali.

Oglaševalski piškotki

Vtičniki in orodja tretjih oseb, uporabljeni kot piškotki, omogočajo delovanje funkcionalnosti, pomagajo analizirati pogostost obiskovanja in način uporabe spletnih strani. Če se z uporabo teh posameznik ne strinja, se piškotki ne bodo namestili, lahko pa se zgodi, da zato nekatere zanimive funkcije posameznega spletnega mesta ne bodo na voljo. Te piškotke uporabljamo le, če ste s tem izrecno soglašali.

Piškotki družbenih omrežij

Omogočajo zagotavljanje vsebin za objavo v socialnih omrežjih in si zabeležijo vaše odločitve, da lahko zagotavljajo bolj osebno in izboljšano uporabniško izkušnjo. Te piškotke uporabljamo le, če ste ob uporabi spletnih strani prijavljeni v uporabniški račun Twitter, Facebook oziroma Google.

5. Kako upravljati s piškotki?

S piškotki lahko upravljate s klikom na povezavo "Nastavitve piškotkov" v nogi spletne strani.

Nastavitve za piškotke pa lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.

V primeru, da želite izbrisati piškotke iz vaše naprave, vam svetujemo, da se držite opisanih postopkov, s tem pa si boste najverjetneje omejili funkcionalnost ne samo našega spletnega mesta, ampak tudi večino ostalih spletnih mest, saj je uporaba piškotkov stalnica velike večine sodobnih spletnih mest.